Vi er hos Aviendo Gourmet stolte af at kunne præsentere vores nye lille ”påskekylling”

Hver æske indeholder 100 gram af vores dejlige Gourmet økologisk og Fairtrade chokolade, glutenfri og GMO-fri. Du kan som kunde vælge hvilken af de 9 varianter du ønsker hver æske skal indeholde. Vælg mellem:


Jordbær, Hindbær, Ingefær, Goji bær, Græskarkerner, Tranebær, Kirsebær, Inca bær eller Berry booster (en blandet pakke bestående af 3 forskellige bær).

Aviendo Gourmet er økologiske bær overtrukket med økologisk og Fairtrade chokolade. Hvert bær er nøje udvalgt, er fyldt med vitaminer og antioxidanter, og Aviendo bruger kun de bedste råvarer. Alle ingredienser er økologisk dyrket og certificeret, og er glutenfri og GMO-fri. Hvert bær er overtrukket med 200-300 fine tynde lag økologisk Fairtrade chokolade, og er fri for overflødige kalorier. Hver bid er en smagsoplevelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *